Skip to main content

Voet en of gecombineerde voet/rugmassage

Al jaren terug was ik heel benieuwd naar etherische olieën. Wat en hoe werkt dat.  Met name de diepere werking ervan. Nu gebruik ik 8 verschillende olieën die elkaar versterken.

Ik begin deze massage met de voeten. Voeten zijn een belangrijk onderdeel van de massage. In de voeten zijn reflexzones aanwezig, deze corresponderen met oa organen en klieren.

Deze voetmassage is ook zeker ontspannen. Verder masseer ik op gevoel en zal geen massage hetzelfde zijn. Na de voeten begin ik met uw rug. Ook hier gebruik ik weer de verschillende olie voor. Nadat ik de olieën heb aangebracht ga ik verder met een heerlijke massage. Na de massage worden er hete doeken op u gelegd zodat de olie goed kan intrekken.

Ik gebruik de olie van Young Living. Deze olie is puur en zuiver.

Sen lijnen

Mijn massage is een massage van de voeten en rug. Het is zowel stimulerend en ontspannend. Het gaat erom met de handen d.m.v. massage, stretching en acupressuur de reflexpunten te stimuleren.

Er zijn 10 grote energielijnen (sen) die door het hele lichaam, vanaf de bovenkant van het hoofd naar de zolen van de voeten lopen, waar ze eindigen als drukpunten. Door het stimuleren van deze drukpunten zijn we in staat om de geest en het lichaam te stimuleren en de eigen natuurlijke gezonde balans te herstellen.