Skip to main content
Magnetiseur-magnetiseren-op-afstand-640w

Behandeling door de magnetiseur

Tijdens de behandeling in Honselersdijk in het Westland zul je ontspannen op een kruk zitten, waardoor je gemakkelijk tot rust kunt komen. Door gebruik te maken van universele energie, is het mogelijk dat je tijdens de behandeling koude en warme sensaties ervaart, wat een normale reactie van het lichaam is, maar.

Als magnetiseur maak ik gebruik van mijn handen om jouw energie en energiecentra, zoals het auraveld, chakra’s en haralijn, te behandelen. Hierbij help ik blokkades te verwijderen en ze te vullen met zuivere en schone energie. Na afloop van de behandeling zul je je lichter, ontspannen en energieker voelen.

Wat doet een magnetiseur en hoe kan magnetiseren helpen

Als magnetiseur werk ik met universele energie om het zelf genezend vermogen van mijn cliënten te stimuleren en het herstel van zowel lichaam als geest te activeren.

Hierdoor wordt magnetiseren, ook wel gezien als het overbrengen van liefdevolle energie om blokkades op te ruimen, en te helpen om de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

Magnetiseren – geen geloof, geen religie

Hoewel magnetiseren een eeuwenoud concept is dat zelfs in het oude Egypte werd toegepast, is het door gebrek aan begrip bijna verdwenen uit onze samenleving. Hierdoor is het is belangrijk om te benadrukken dat magnetiseren niets te maken heeft met hekserij, magie of enige vorm van geloof. Het respecteert elk individu en valt geen geloof of religie aan. Magnetiseren op zichzelf is geen geloofsovertuiging.

Aanraking tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling, waarbij je volledig gekleed bent en op een kruk zit of op een behandeltafel ligt, worden specifieke gebieden zoals voeten, knieën, heupen, schouders en hoofd aangeraakt. Deze aanrakingen helpen om lichaam en ziel weer op een goede manier te verbinden en integreren, zodat je na de sessie weer stevig met beide benen op de grond staat. Er zal niet worden aangeraakt op intieme zones.

Effectief om blokkades op te lossen

In het leven kunnen blokkades ontstaan door diverse factoren, zoals een moeilijke jeugd, onveilige hechting, conflicten, stress, en traumatische ervaringen. Als magnetiseur help ik bij het opheffen van deze blokkades, zodat het elektromagnetisch veld of auraveld gereinigd wordt en opgeladen, waardoor je weer in balans kunt komen en een gelukkiger leven kunt leiden.

Neem contact op

met Anita uit Honselersdijk!